Náš tým

JUDr. Pavel Pohorský, LL.M.

Absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, Institut sociologických studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze a Policejní akademii ČR v Praze.

V minulosti působil více jak dvacet let ve funkci policisty, kde se zabýval zejména vyšetřováním nejzávažnější hospodářské trestné činnosti. Nabyté znalosti si dále zvyšoval jako analytik Finančního analytického útvaru Ministerstva financí. Dále působil jako poradce 1. náměstka primátora hl.m. Prahy pro oblast bezpečnosti a legislativy. Několik let působil jako zástupce ředitele Národního úřadu vyzbrojování Ministerstva obrany, kde se kromě vedení úřadu podílel zejména na řešení problémových zakázek Ministerstva obrany.

Ve své advokátní praxi se zaměřuje na trestní právo, zejména hospodářské trestné činy, soutěžní právo, správní právo a právo ozbrojených sborů. Je držitelem Osvědčení NBU podnikatele, umožňující přístup k utajované informaci do stupně tajné.

V advokátní kanceláři má na starosti vedení kanceláře a podílí se na řešení nejzávažnějších případů, které zpracováváme.

pohorsky@herczeg-pohorsky.cz

JUDr. Tomáš Pouska, LL.M.

Mgr. Tomáš Pouska je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Již v průběhu studia působil jako právní asistent v advokátní kanceláři poskytující generální praxi. Ve volném čase se věnuje doplňování svého vzdělání na univerzitě, poskytující vzdělání v bezpečnostně právním směru. Specializuje se zejména na trestní, obchodní a daňové právo a zabývá se též připomínkováním a sepisem smluv.

pouska@herczeg-pohorsky.cz

Sekretariát

Ing. Eva Saibtová

Ing. Eva Saibtová je absolventkou technické fakulty České zemědělské univerzity v Praze. Působila jako řešitel divize EHS ve společnosti pro zpracování nebezpečných odpadů a dále jako referentka a následně vedoucí stavebního úřadu. Své zkušenosti využila na České poště s. p. v pozici vedoucí týmu majetku a smluv a v České zbrojovce a. s. Ve své gesci má veškeré náležitosti týkající se chodu kanceláře a zabývá se též technickými aspekty související s právem nemovitostí.

saibtova@herczeg-pohorsky.cz